По Львову вдарили чотири російські ракети, жертв немає, – Козицький

14279 0
Окупанти шістьма ракетами били по території Львова, утім дві ракети збили українські військові.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Росіяни обстріляли район Львівського авіаремонтного заводу. Жертв внаслідок події немає. Є один потерпілий, у середньому стані важкості. Про це сьогодні, 18 березня, на брифінгу повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: Козицький підписав наказ про нерозголошення інформації під час дії воєнного стану 

«Сьогодні був удар по Львову. Протиповітряна оборона спрацювала, ЗСУ спрацювали. Частково вдарили по місту випущені з акваторії Чорного моря чотири ракети, як ви знаєте в авіаремонтний завод. Це удар по Львову, по гуманітарному хабу, де знаходяться 250 тисяч переселенців, які нещодавно втекли з-під обстрілів. Це ще одне підтвердження, що вони не воюють із військом, а з населенням, жінками, дітьми», – повідомив Максим Козицький.

Він додав, що жертв внаслідок удару немає, є один потерпілий, у середньому стані важкості.

Дві ракети вдалося збити на території Львівської області.

Читайте також: Що можна публікувати під час війни, а що – ні? Питання дня

Нагадаємо, що сьогодні, 18 березня, у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорта. Сигнал повітряної тривоги пролунав о 6.08 ранку. Радник очільника МВС Вадим Денисенко повідомив, що у Львові близько 6:30 пролунали вибухи, було видно загоряння на околиці міста. 

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на Львівському комунальному автотранспортному підприємстві вибило вікна. Згодом міський голова додав, що окупанти поцілили по авіаремонтному заводу, і знищили будівлі. Активну роботу заводу було завчасно зупинено. На місці працюють рятувальники та відповідні комунальні служби».

Згодом повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти шістьма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім дві ракети українські військові збили.

Тvoemisto.tv підготувало пояснення про те, що можна публікувати під час війни, а що ні. Детальніше читайте за посиланням.

Христина Гоголь

Фото: ВВС


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!