Поблизу Львівської психіатричної лікарні буде дитяча школа з єдиноборств

1743 0
Проєкт на етапі формування проєктно-кошторисної документації.
На фото - Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня на вулиці Кульпарківській у Львові / Фото умовне, WWW.PANORAMIO.COM

На фото - Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня на вулиці Кульпарківській у Львові / Фото умовне, WWW.PANORAMIO.COM

За зверненням «Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивно школи олімпійського резерву № 2 з дзюдо та боксу» адміністративну будівлю, що на вулиці Кульпарківська, 95, реконструюють під реабілітаційно-спортивний центр. Це приміщення багато років не використовували. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Андрій Білоус.

На території, яка зареєстрована за адресою вул. Кульпарківська, 95, крім Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, також розташовані інші приміщення, які використовували інші організації. Фактично це не є приміщення психіатричної лікарні, адже там є окремі доступ та заїзд.

«Зокрема, колись там була організація, що займалась підручниками. Наразі це приміщення ніхто не використовує. Частина перебуває в орендарів. Іншу частину перетворять у спортивний центр. Як на мене, це гарне господарське рішення, щоб надати пусте приміщення, яке вже багато років не використовується, на потреби розвитку дітей», – зазначив Андрій Білоус.

Читайте також: Секрети психіатричної лікарні на Кульпарківській

Як вказав у коментарі Tvoemisto.tv директор «Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивно школи олімпійського резерву № 2 з дзюдо та боксу» Олег Комар, у приміщенні, яке надала Львівська обласна рада, є все необхідне для облаштування реабілітаційно-спортивного центру і укриття в ньому. Діти будуть займатися боксом. Наразі створюють проєктно-кошторисну документацію, але ще не відомо, скільки це вартуватиме. 

Нагадаємо, що відповідне рішення прийняли у п’ятницю, 21 липня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР. За словами Антона Коломєйцева, є погодження Львівської обласної ради. Передбачається формування дитячої школи, специфікою якої є єдиноборства. Там є необхідна інфраструктура: душові та роздягальні.

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!