Поблизу Львова буде індустріальний парк із логістичним центром. Візуалізація

19019 1
Індустріальний парк "Сігма парк Яричів" розпочнуть будувати у квітні 2017-го року. Розташовуватиметься він за 20 кілометрів від Львова – у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району на ділянці 34 га.
зображення ілюстративне: infomalin.biz

зображення ілюстративне: infomalin.biz

Відповідні наміри 17-го березня закріпили у меморандумі Львівська ОДА та ТзОВ "Індустріальний парк "Сігма парк Яричів". Свої підписи під документом, що є необхідної складовою для реалізації проекту, поставили голова ОДА Олег Синютка та співзасновник компанії Роман Процак, інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Заводи, які відкрили неподалік Львова у 2016-му році. Фото

«Ця подія є принципово важливою, щоб розвивати можливості Львівщини, як певної індустріальної Мекки на території України. І 60 підприємств, відкритих минулоріч в області, – це абсолютно не межа, тому я сподіваюсь, що цей добрий почин продовжиться й у 2017-му році», – зазначив Олег Синютка.

Як розповів співзасновник "Сігма парк Яричів" Роман Процак, на території Індустріального парку буде один із найбільших логістичних комплексів у Західній Україні, площею 30 тисяч квадратних метрів. Тут збудують приміщення для 10-ти великих та 30-ти малих підприємств. На території розташовуватимуться підприємства харчової, фармацевтичної та легкої промисловості (швейні цехи та галантерея).

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Також Роман Процак пообіцяв конкурентну заробітну плату та анонсував створення приблизно 6,5 тисяч робочих місць. Будівництво планують розпочати у квітні 2017-го року.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
29 Березня, 2017 14:26
ТТТ Відповідні наміри закріпили Синютка та Процак???!А власників земельних ділянок мабуть забули спитати?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!