Поблизу Львова продаватимуть саджанці та розкажуть, як доглядати рослини

5172 0
З 11 по 12 жовтня в садовому центрі «Клуб Рослин», що в селі Підбірці, на вул. Спортивна, 8, відбудеться осінній фестиваль садівництва «Floria Фест». Учасники фестивалю не лише зможуть придбати саджанці за спеціальними цінами, а й взяти участь у майстер-класах та отримати професійну консультацію по догляду за рослинами.

На фестивалі можна буде придбати хвойні та листяні декоративні рослини, плодово-ягідні дерева та кущі, квіти, а також інструмент для догляду за ними.

Під час Фестивалю учасників очікують майстер-класи, розпродаж декоративних і плодово-ягідних рослин, забави для дітей.

Крім того, організатори нагадують, що в період 2014 року всі покупці садового центру “Клубу Рослин” отримають знижку 25%.

Як доїхати до Фестивалю садівництва:

·                       зі Львова - по вул. Тракт Глинянський в сторону кільцевої Львова

·                       з кільцевої Львова - поворот біля мотелю "Вікінг"

·                       маршрутка №217а (Рясне 2 - вул. Шевченка - ринок Добробут - вул. Личаківська - вул. Тракт Глинянський). Зупинка в центрі с. Підбірці біля магазину «Арго».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!