Поблизу Львова у пожежі загинули 6-річна дівчинка і 4-річний хлопчик

100205 0
Пожежа сталася у житловому будинку.
Фото: ФБ/Поліція Львівської області

Фото: ФБ/Поліція Львівської області

У селі Малі Грибовичі, що поблизу Львова, унаслідок пожежі у житловому будинку загинули двоє дітей – 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. На місці працюють правоохоронці, у справі відкрили кримінальне провадження. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

Читайте також: Біля Львова спалахнула масштабна пожежа на торфовищі

Займання житлового будинку сталося сьогодні, 8 липня, вранці. Під час локалізації пожежі виявили тіла двох дітей.

Читайте також: На Львівщині горіла церква ХІХ століття

Як встановили правоохоронці, коли виникла пожежа, у будинку разом з бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Через сильне задимлення та полум’я жінка не змогла врятувати дітей.

«На місці працюють правоохоронці, які встановлюють причини займання та інші обставини події. Триває досудове розслідування. У справі відкрито кримінальне провадження», – каже Світлана Добровольська.

Зокрема, слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Ольга Шведа

Фото Поліція Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!