Поблизу місця, де загинув Івасюк, облаштують паркомісця і зупинку

3864 0
Місця для паркування і зупинку облаштують щоб підвищити безпеку біля стежки, що веде до місця загибелі Володимира Івасюка у Брюховицькому лісі.
Фото:lviv.sq.com.ua

Фото:lviv.sq.com.ua

На дорозі на Брюховичі облаштують зупинку і місця для паркування, щоби зробити безпечнішою ділянку, де львів’яни залишають авто, щоб йти до місця загибелі відомого композитора Володимира Івасюка. Таке рішення прийняли 22 вересня, на засіданні комісії з безпеки руху.  Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху Львівської міськради Володимир Харчихін.

Читайте також: Експертиза довела, що Володимир Івасюк не міг вчинити самогубство

Цього тижня міська комісія безпеки дорожнього руху розглянула пропозицію щодо підвищення безпеки біля стежки, що веде до місця загибелі Володимира Івасюка у Брюховицькому лісі. По ту сторону, де є стежка вирішили облаштувати зупинку громадського транспорту і декілька місць для паркування.

«Проблема в тім, що люди паркують авто з протилежної сторони і перебігають Брюховицьку трасу. Швидкості на тій дорозі великі, тому є небезпека. Тож, ми вирішили зробити з того боку зупинку громадського транспорту і паркування», – зазначив Володимир Харчихін.

Нагадаємо, торік в Брюховичах відкрили пам’ятник українському композитору Володимиру Івасюку.

Композитора Володимира Івасюка, який зник 24 квітня 1979 року, знайшли повішеним 18 травня у Брюховицькому лісі. Тоді слідство висунуло версію самогубства через психічний розлад, і справу закрили за відсутністю складу злочину через два місяці. Після цього справу кілька разів поновлювали. На момент смерті Володимиру Івасюку було 30 років. У 2019 році експертиза довела, що Володимир Івасюк не міг вчинити самогубство.

Вікторія Савіцька


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!