Поблизу Попасної через бойове зіткнення загинули два захисники з Львівщини

20900 0
У війні з російськими окупантами загинули 47-річний Олексій Дзизюк та 43-річний Юрій Сафроненко.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

У боях проти російського окупанта загинули 47-річний Олексій Дзизюк та 43-річний Юрій Сафроненко. Про це повідомляє Івано-Франківська селищна рада.

Читайте також: У бою за Україну загинув вихованець «Пласту» Ростислав Бальзан

Обидва були воїнами 24-ої ОМБР імені короля Данила. Олексій Дзизюк мешкав у с. Верещиця, що в Яворівському районі, а Юрій Сафроненко – в смт. Івано-Франкове, на Яворівщині.

Читайте також: У боях з окупантами у місті Попасна загинув 23-річний жовківчанин

«На жаль, знову непоправні втрати у нашій громаді. Наші Герої загинули поблизу населеного пункту Попасна внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу. Для усіх нас це важка і непоправна втрата», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у російсько-українській війні на фронті загинув оператор 24-го каналу, ветеран АТО і захисник України Юрій Олійник. Він воював на Донбасі і з першого дня вторгнення Росії знову пішов на фронт. Загинув захисник 23 березня на Луганщині. Спогади про нього читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!