На правах реклами

Головний наставник ФК «Львів» Безсмертний подав у відставку

862 0
У п'ятому турі чемпіонату УПЛ «Львів» вдома поступився «Інгульцю» і опинився серед аутсайдерів.
Фото: Pfclviv.com

Фото: Pfclviv.com

23-го серпня у рамках 5-го туру Прем'єр-ліги України відбувся матч між ФК «Львів» та ФК «Інгулець». Перший тайм вигравали галичани завдяки голу Максима Грисьо на 14-й хвилині. У дебюті другої половини зустрічі гості з Петрово зуміли двічі забити у ворота львів'ян. Зробили це Олександр Козак на 53-й хвилині і Артем Сітало на 54-й хвилині. «Інгулець» виграв матч із рахунком 2:1.

Як стало відомо, кредит довіри керівництва ФК «Львів» до головного тренера Анатолія Безсмертного ще не вичерпався, однак дуже багато залежатиме від дербі із «Рухом», яке відбудеться 29 серпня.

Натомість 25 серпня у клубі повідомили про відставку головного тренера. Як зазначив сам Безсмертний, це було непросте рішення, однак команді потрібні зміни. Також він жаліє, що не вдалося досягнути бажаного результату на старті чемпіонату. 

З великою часткою ймовірності тепер, після відставки Анатолія Безсмертного з посади головного тренера, клуб може звернутися за допомогою до Володимира Шарана. Він уже тренував у Львові, правда, іншу команду – «Карпати».

Експерти Metaratings зазначали, що ФК «Львів» досить непогано розпочав сезон, тому в матчі з «Інгульцем» досить важко було виділити фаворита. Наразі, після п'ятого туру, львів’яни в чемпіонаті УПЛ займають 15 місце, набравши два очки. В активі «Руху» на даний момент 4 очки, команда посідає 12 місце у таблиці.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!