Львів’янка підкорила Еверест. Фото. Доповнено

8747 0
Подружжя Оксани Літинської та Дениса Угрина поставило собі за мету підкорити усі найвищі вершини континентів.
Фото: Святослав Літинський / Facebook

Фото: Святослав Літинський / Facebook

Львів’янка Оксана Літинська, яка мешкає у Лондоні, піднялась на найвищу гору світу – Еверест. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив брат Оксани Святослав Літинський.

Читайте також: Львівський журналіст проведе два місяці в Антарктиді заради книги про полярників

На гору Оксана піднімалась із чоловіком Денисом Угрином, утім, як уточнив Tvoemisto.tv Святослав Літинський, через проблеми з фізичним станом Денис вирішив далі не йти.

Оксана та Денис ведуть блог «Злізти з Джомолунгми», в якому розповідають про свою підготовку, емоції та здобутий досвід. У кінці 2012 року подружжя поставило собі за мету підкорити усі найвищі вершини континентів. Із того часу вони піднялися на п'ять із семи. У базовий табір Евересту, що розташований на висоті 5300 метрів, Оксана та Денис прибули на початку квітня. 

Оксана Літинська та Денис Угрин готувались до сходження протягом року. Ідеться не лише про фізичну підготовку, а також про психологічну і технічну. 

Читайте також: Прапор Львова вивісили на вершині Евересту. Фото

Нагадаємо, що минулого року у травні Роман Городечний став першим львів'янином, який підкорив Еверест.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!