Потепління до +21°. Якою буде погода у Львові на тижні

3366 0
Цього тижня у Львові погоду визначатиме південна периферія антициклону над країнами Балтики.
Фото:Твоє місто

Фото:Твоє місто

Цього тижня у Львові погоду визначатиме південна периферія антициклону над країнами Балтики. У вівторок та середу, 9 і 10 травня, синоптики прогнозують вночі та вранці сильний заморозок. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

9 травня погода буде хмарною з проясненнями, істотних опадів не буде. Вітер південно-східний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 7 – 12 м/с. Вночі сильний заморозок 0 – 5°, температура вдень 11 – 16° тепла. 9 та 10 травня львів'ян поперджають про погіршення видимості у тумані 500 -1000 м.

У середу, 10 травня, прогнозують мінливу хмарність. Опадів у цей день не буде. Вітер південно-східний, 9 – 14 м/с.  Вночі сильний заморозок 0 – 5°, температура вдень 13 – 18° тепла.

Синоптики прогнозують 11 травня заморозок на поверхні грунту 0 – 5°, температура вдень 13 – 18° тепла. У Львові буде мінлива хмарність, проте опадів не прогнозують.

12 та 13 травня буде мінлива хмарність. Без істотних опадів. У ці дні вітер буде південно-східний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 12 травня 2 – 7° тепла, 13 травня 4 – 9° тепла; вдень 16 – 21° тепла.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!