Поліцейські автомобілі та генератори: Київ отримав допомогу від міжнародних партнерів

791 0
Київ отримав від німецьких партнерів 7 поліцейських авто, 4 автівки для "Київзеленбуду", мікроавтобус для бойового чергування "Київської служби порятунку", а Данія передала 8 потужних генераторів.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Сьогодні Київ отримав чергову допомогу від міжнародних партнерів. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

7 поліцейських автомобілів Volkswagen Transporter столичній поліції передало Міністерство внутрішніх справ, спорту та інтеграції Федеральної землі Баварія.

«Ще два тижні тому ці автомобілі забезпечували правопорядок на півдні Німеччини, а в наступні декілька днів заступлять на службу у патрульній поліції столиці України. Автівки обладнані спеціально для потреб патрульної поліції, мають усе необхідне для ефективного виконання службових завдань поліцейськими», – зазначив Віталій Кличко.

Нову техніку від Мюнхена отримали й зеленбудівці. Чотири автівки «Київзеленбуд» буде використовувати при догляді за столичними парками та скверами.

Данське місто Оденсе передало 8 потужних генераторів, які встановлять у котельнях для забезпечення теплопостачання під час відключень електроенергії. Наприкінці минулого року Оденсе уже передавав столиці 9 генераторів.

«Ці генератори символізують нашу підтримку українського народу, з яким у нас спільні цінності. І я бажаю, щоб генератори допомагали освітлювали місто Київ, надаючи ще більше наснаги й незламності його мешканцям», – сказав Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен.

Нагадаємо, Київ не припиняє оснащувати інфраструктурні об’єкти та пункти обігріву столиці альтернативними джерелами електроенергії, обладнанням для обігріву. Загалом від початку війни Київ також залучив та отримав від європейських партнерів 40 сучасних карет швидкої допомоги, 36 пожежних автомобілів (2 із них у грудні відправили в Харків, який зазнає постійних обстрілів) та 72 автобуси. А також кілька сотень генераторів різної потужності.

Фото: КМДА

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!