Поліція оголосила в розшук чоловіка, що намагався розбестити 7-річну школярку

3912 0
Невідомий чоловік, перевдягнувшись у жіночий одяг, зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала 7-річна дівчинка, та намагався розбестити її.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

Поліцейські на Львівщині розшукують зловмисника, який намагався вчинити розпусні дії щодо учениці однієї з львівських шкіл. У поліції не вказують номер навчального закладу, однак йдеться про школу №43, що на вул. Масарика, 9 у Львові. Про це стало відомо сьогодні вранці, 21 грудня.

Про подію у поліцію повідомила мати семирічної учениці другого класу. За словами заявниці, невідомий чоловік, перевдягнувшись у жіночий одяг, зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька, та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії.

Читайте також: Перевдягнений в жінку невідомий проник до львівської школи і чіплявся до дитини

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, до розкриття злочину задіяні оперативники кримінальної поліції усіх територіальних підрозділів, а також їх колеги – оперативники карного розшуку поліції Львівщини. До усіх, хто може допомогти встановити особу зловмисника та місце його перебування, прохання зголоситись на оперативну лінію 102 або зв’язатись з співробітниками поліції у будь-який інший зручний для вас спосіб.

Нагадаємо, що факт проникнення сторонньої особи виявили вже у двох школах Львова, однак не уточнюють, у яких саме. Також зафіксували інциденти між учнями шкіл та цією людиною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!