Поліція Києва знайшла «криптанів з Франика», які накачували дівчат алкоголем і таблетками

2664 0
У організаторів вечірок із насильством проводять обшуки
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Правоохоронці встановили особи організаторів вечірок, на яких накачували дівчат транквілізаторами і знущались. Про це повідомила поліція Києва.

«Як тільки в Інтернет-мережі з’явилася фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання», - заявили правоохоронці.

У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави.
 
Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.
 
Дика історія, що відбувається в столиці, набула розголосу після публікації  ведучої «Телебачення Торонто» Ярослави Кравченко у в Instagram.
 
 
Вона розповіла з посиланням на читачку, що в Києві хлопці з Івано-Франківська, на ім'я Андрій і Павло, які нібито займаються криптовалютою, винаймають квартиру і влаштовують вечірки.
 
 
На цих вечірках «криптани з Франика» накачують дівчат алкоголем і транквілізатором «Ксанексом», а потім «показують світу шлюх» у прямому ефірі в мережі.
 
 
Також повідомляється, що є фото і відео дівчат, які підтверджують факт насилля.
 
 
При цьому користувачі мереж швидко знайшли адресу молодиків. 
 
Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!