Поліція рошукує водія, що наїхав на чоловіка та втік

1558 0
Львівські поліцейські встановлюють особу водія, який після наїзду на чоловіка втік з місця пригоди.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Франківський відділ поліції Львова просить зголоситись свідків ДТП, яка сталась 26 липня орієнтовно 04:00 на вулиці Трускавецькій.

«Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група попередньо встановила, що на території гаражного кооперативу невідомий водій автомобіля «Фольксваген Пасат» на іноземній реєстрації наїхав на 51-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події. Чоловік із закритими переломами ребер госпіталізований у лікарню», – йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: У Львові затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, якого застрелили на Науковій

Проводиться досудове розслідування. Встановлюється особа водія та місцеперебування транспортного засобу, яким він керував.

Усіх, хто став свідком ДТП або володіє інформацією про місцеперебування зловмисника чи його транспортного засобу, просять зателефонувати на оперативну лінію «102».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!