Поліція у Львові розшукує свідків вбивства

9762 0
56-річний чоловік загинув на вулиці Науковій від вогнепального поранення. Львів’ян, які могли стати свідками, просять звернутись на 102
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Уночі 16 червня на вулиці Науковій 56-річний чоловік загинув від вогнепального поранення. Про це повідомили у відділі комунінації Головного управління Нацполіції Львівщини.

Близько 3:20 до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що після прибуття на виклик вони виявили на вулиці Науковій чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя. Як встановили поліцейські, загиблим виявився 56-річний львів’янин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Львівська поліція просить всіх, хто може володіє інформацією, що допоможе встановити обставини скоєння злочину або особу зловмисника, звернутися на оперативну лінію 102. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!