Поліція закликає львів’ян допомогти з викриттям грального бізнесу

2050 0
Із 30 листопада по 10 грудня 2015 року на території України Департамент захист економіки Нацполіції проводитиме заходи з викриття та припинення незаконної діяльності, пов’язаної з проведенням азартних ігор, – повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ. Львів’яни можуть долучитися до боротьби з гральним бізнесом, надавши інформацію по телефону.
фото: ye.ua

фото: ye.ua

Міністерство внутрішніх справ просить громадян, яким відома будь-яка інформація з приводу функціонування казино, покерних клубів, залів гральних автоматів, інтерактивних клубів, букмекерських контор тощо повідомляти до регіональних управлінь захисту економіки Національної поліції України.

Звертатися можна до керівників цих управлінь під час проведення ними особистих прийомів громадян або за телефоном «102».

У Міністерстві обіцяють негайно та ретельно перевіряти отриману інформацію, а за всіма підтвердженими фактами вживати заходи реагування.

Результати співпраці працівників поліції та громадськості у викритті гральних закладів узагальнять та оприлюднять у місцевих засобах масової інформації та на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Телефон чергового територіального управління захисту економіки Національної поліції України у Львівській області: 067-371-02-24

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!