Пологове відділення Львівської обллікарні планують відкрити у квітні

5397 0
Нині усі роботи в акушерсько-гінекологічному відділенні завершенні.

Завершити ремонт у пологовому відділенні Львівської обласної клінічної лікарні планують у квітні цього року. Про це у коментарі IA Zik повідомив Михайло Гичка, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні.

За його словами, на другому поверсі, де розміщуватиметься акушерсько-гінекологічне відділення, ремонт завершили. Проте наразі триває ремонт ще трьох поверхів, а відтак і лабораторії. 

Читайте також: Важкі пологи. Чому Львівський перинатальний центр досі не працює

«Думаю, до 1 квітня ми встигнемо все зробити. У кожній палаті створюємо для наших вагітних і породіль всі умови – туалет, душ» – розповів Михайло Гичка.

За словами головного лікаря обласної лікарні, нині у відділенні чергують гінекологи й відкрито десять ліжок у хірургії, де приймають породіль, що мають післяпологові проблеми. Він зазначає, що лікарі хочуть працювати у нормальних умовах, тому задоволені, що у відділенні триває ремонт.

Нагадаємо, нещодавно львів’яни скаржилися, що у Львівській обллікарні здають аналізи у коридорах, а вхід у медзаклад відбувається через пологовий будинок. Тоді у коментарі Tvoemisto.tv Михайло Гичка назвав такі заходи вимушеними через ремонт лабораторії. Тоді він теж зазначив, що ремонт у відділенні мають завершити до квітня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!