Польща обмежує міжнародне авіасполучення до кінця червня

2011 0
Польща заборонила виконання міжнародних рейсів до всіх країн, що не є членами ЄС чи Європейської асоціації вільної торгівлі.
Фото: EPA-EFE/DAREK DELMANOWICZ

Фото: EPA-EFE/DAREK DELMANOWICZ

Ввечері 16 червня Уряд Польщі прийняв рішення про обмеження міжнародного авіасполучення. Про це повідомляє Lowcost.Avia.

Відповідно до розпорядження, Польща заборонила виконання міжнародних рейсів до всіх країн, що не є членами ЄС чи Європейської асоціації вільної торгівлі. Також окремо польоти заборонені у Великобританію, Північну Ірландію, Швецію та Португалію.

Читайте також: Щодня польські агенції кличуть на роботу по 30-50 українців. Розмова із рекрутеркою

Рішення набуло чинності з 17 червня і буде діяти до 30 червня. Згідно з рішенням Польського Уряду виконання авіарейсів між Україною та Польщею не є можливим і всі рейси скасовують до 30 червня.

Сьогодні, 17 червня, Wizz Air мав виконати рейси з Києва у Варшаву та Краків, але ці рейси, як і решта напрямків в Польщу з міст України, до 30 червня виконувати не будуть.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!