LOT хоче відкрити авіарейс Львів – Торонто

2868 0
Втім, українське законодавство поки що не дозволяє іноземним авіакомпаніям відкривати в Україні далекомагістральні рейси не у свої країни.
фото: wing.com.ua

фото: wing.com.ua

Польська авіакомпанія LOT зверталася до львівського аеропорту з пропозицією відкрити авіарейс зі Львова до Торонто. Про це в інтерв’ю виданню «У відпустку» розповіла директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська.

За її словами, українське законодавство поки що не дозволяє іноземним авіакомпаніям відкривати в Україні рейси не у свої країни.

«LOT пропонував мені відкрити зі Львова далекомагістральний щотижневий рейс в Торонто і поставити на нього Boeing 787 Dreamliner. Україна їм таке не дозволить», – сказала Тетяна Романовська.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

Крім того, вона розповіла про перемовини з МАУ щодо відкриття далекомагістральних рейсів.

«У минулому році авіакомпанія МАУ вже навіть обіцяла й планувала відкрити рейси до Нью-Йорку зі Львова. Коли я просила про маршрут в Одесу, вони мені говорили, що відкриття рейсів в Америку більш реально, ніж в Одесу. У МАУ бачать, що є попит на ці напрямки. Я продовжую переговори про відкриття далекомагістральних рейсів. Можливо, до березня вони переглянуть свою позицію», – пояснює Тетяна Романовська.

Нагадаємо, раніше Тетяна Романовська розповідала, що зі Львова можуть запустити прямий рейс до Амстердама та столиці Катару Дохи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!