Понад 200 виконавців виступлять біля Опери у Львові до Дня Незалежності

3917 0
Крізь призму двох творів учасники представлять історію нашої незалежності.
Фото: ЛМР (ілюстративне)

Фото: ЛМР (ілюстративне)

Львівська Національна Опера готує для жителів та туристів міста грандіозне дійство просто неба, яке відбудеться на площі перед Оперою. 

Читайте також: Яким буде цьогорічний парад на День Незалежності

«До 30-ої річниці Незалежності України, 23 серпня на площі перед Львівською оперою ви станете свідками масштабного музично-театралізованого дійства», – зазначили вони на сторінці у Фейсбук. 

Зокрема, перед Оперою буде понад 200 виконавців, хори, капела бандуристів, оркестр, балет, гімнасти, вуличний театр та вогняне шоу. 

Організатори хочуть представити історію незалежної України  крізь призму звучання двох вражаючих творів: фрагментів з кантати «Карміна Бурана» Карла Орфа і феєрії «Коли цвіте папороть» Євгена Станковича.

Крім того, між їх виконанням відбудеться вулична вистава «Сни за Кобзарем» – погляд на омріяну Незалежну Україну через світосприйняття Тараса Шевченка. 

Вхід на дійство вільний, однак за наявності вхідних запрошень, які можна отримати у касі театру у день події. Початок дійства о 20.30 год. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!