Україна

Понад 2,4 тис вантажівок перебувають у чергах на кордоні з Польщею

513 0
Пункт перетину державного державно кордону «Шегині» все ще залишається повністю заблокованим.
Фото: Міжнародна транспортна асоціація України

Фото: Міжнародна транспортна асоціація України

На кордоні з Польщею у чергах перебуває понад 2,4 тисячі вантажівок. Про це в ефірі телемарафону повідомив речнику Держприкордонслужби України Андрій Демченко. 

«На «Шегині» не пропускають жодної вантажівки, показники нульові. Єдине, кого пропускають, – це гуманітарні вантажі», – вказав він.

Читайте також: У Варшаві розпочався великий протест фермерів. Що відомо

Також речник додав, що складна ситуація на пункті перетину «Ягодин», де пропускають вантажівки лише в напрямку України. За минулу добу проїхати змогло 70 одиниць транспорту.

Нагадаємо, що вранці 23 лютого у Польщі на залізничному пункті пропуску «Дорогуськ» невідомі пошкодили ріпак в трьох українських зерновозах. Цей вантаж прямував транзитом через Польщу до німецького Гамбурга.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!