Понад 7,8 млн грн за чотири місяці. Декларація ексвійськкома Львівщини Олександра Тіщенка

16653 0
У 2022 році ексвійськком Олександр Тіщенко задекларував 980 тис. грн.
Олександр Тіщенко

Олександр Тіщенко

Ексвійськком Львівської області Олександр Тіщенко подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv переглянуло її та порівняло її з доходами 2022 року. 

Доходи та грошові активи Олександра та Надії Тіщенків

Доходи колишнього очільника ОТЦК та СП за 2023 рік становили 8 млн 805 тис. грн. Найбільша частина –  дохід дружини від підприємницької діяльності, яка становить 4 млн 805 тис. Окрім того, вона отримує зарплату від приватного виробничо-комерційного підприємства «Універсал-сервіс» – 26 тис. 910 грн.

Натомість доходи Олександра Тіщенка включають грошове забезпечення за військову службу (1 млн 66 тис. грн), дохід від підприємницької діяльності (2 млн 560 тис. грн), заробітну плату від ТзОВ «Комфорт транс логістік» (203 тис.) та пенсію (106 тис.). 

Що ж до грошових активів, то вони становлять 3 млн 91 тис. грн, серед яких 42 тис. доларів. 

Додамо, що в попередній декларації, яку Олександр Тіщенко подав перед звільненням з посади військкома, тобто у вересні 2023 року (за період з 01.01.2023 по 28.08.2023), доходи його сім'ї становили 925 тис. грн, а вже у річній декларації він вказав доходи у розмірі 8 млн 805 тис. Відтак, Тіщенки за 4 місяці заробили на приватному бізнесі 7 млн 880 тис. грн.

Читайте також: У Львівському обласному ТЦК та СП новий керівник

Нового нерухомого майна декларант за підзвітний рік не набув, проте немає інформації про квартиру, яка ще була в декларації за 2022 рік, хоча фактів про продаж у документі немає. Олександр Тіщенко задекларував одне авто – вантажівку ЗИЛ 131 1990 року за 77 тис., яку набув у власність у 2008 року. 

Нагадаємо, що детальніше Tvoemisto.tv розглядало нерухомість та доходи Олександра Тіщенка за 2022 рік – за посиланням.

Для довідки:

Олександр Тіщенко народився 11 грудня 1975 року в смт Красне Буського району Львівської області. Депутат Львівської обласної ради від «Слуги народу», пише Рух Чесно.

У 2022 році очолив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Президент України нагородив Тіщенка орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

У 2020-му пройшов до Львівської облради від «Слуги народу» (№7 у списку, безпартійний). Тоді ж звільнився з посади головного військового комісара області. 

У 2019 році невдало балотувався на виборах до Верховної Ради на Львівщині (округ №119, самовисуванець). 

У 2016-2020 років працював начальником Львівського обласного військкомату. До цього неодноразово виконував обов'язки головного військового комісара Львівщини. Брав участь в АТО. Полковник ЗСУ. 

У 2015 році невдало балотувався від «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» до Львівської облради (округ №32 та за партійним списком). 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!