Понад 80% поранених військових згодом повертаються воювати

1553 0
Більшість військових після поранення повертаються у стрій. Це можливо передовсім завдяки високій професійності наших медиків. .
Фото:zn.ua

Фото:zn.ua

Понад 80% поранених українських військових повертаються у стрій. Це можливо передовсім завдяки високій професійності медиків. Про це сьогодні, 24 квітня, повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону.

«Мені вдалося передати пасочки нашим пораненим в один із госпіталів України і медичному колективу, тому що треба розуміти, що наші військові медики сьогодні так само на фронті, вони, по суті, відповідають за життя і здоров’я наших поранених воїнів. І, щоб ви розуміли, що це теж величезна перемога української військової медицини, надзвичайно високий відсоток поранених знову повертається у стрій – це понад 80%... Я говорю про рівень військової медицини, якість лікування та якість реабілітації», – каже вона.

Додамо, для армії потрібна амуніція, ліки, тепловізори, маскувальні сітки, одяг, взуття тощо. Детальніше про те, як допомогти українській армії, читайте тут.

Нагадаємо, 16 квітня президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю CNN заявив, що від 24 лютого у цій війні уже загинули близько трьох тисяч українських військових, ще близько 10 тисяч отримали поранення. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!