Порошенко підтвердив, що завтра буде у Львові. Оновлено

2569 0
У вівторок, 30 грудня, до Львова з візитом приїде Президент України Петро Порошенко. Планується, що він представить нового голову ЛОДА Олега Синютку. Про це tvoemisto.tv стало відомо з поінформованих джерел. Водночас сам Порошенко підтвердив цю інформацію на підсумковій прес-конференції за рік у прямому ефірі Першого національного.
Фото: news.bigmir.net

Фото: news.bigmir.net

За нашою інформацією, візит запланований на першу половину дня. Втім, доріг у місті не перекриватимуть на тривалий час – лише ситуативно, залежно від руху кортежу Порошенка. Зазначимо, під час минулого візиту Президента також не було значних перекриттів доріг у місті.

Президент водночас заявив на прес-конференції, що завтра у Львові вручатиме "100 одиниць обладнання" двом бригадам військовослужбовців.

Читайте також: Призначено голову Львівської ОДА. 5 фактів з біографії

Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за деталями візиту Порошенка до Львова.

Читайте також: Думки Твого міста: Що львів'яни хочуть запитати у Порошенка?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!