У Львові посадовця Держслужби з надзвичайних ситуацій затримали на хабарі

2262 0
Він вимагав у підприємця 8 тис. грн за допомогу у видачі дозвільних документів.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань спільно з Управлінням СБУ у Львівській області затримали посадовця на хабарі. Ним виявився заступник начальника Галицького районного відділу Головного управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій у Львівській області. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Посадовець вимагав від підприємця 8 тис. грн за допомогу у безперешкодній видачі документів дозвільного характеру, а також непритягнення підприємця до адміністративної відповідальності через порушення норм пожежної безпеки.

Читайте також: З приміщень на площі ринок виселили орендарку, що заборгувала місту понад мільйон гривень

Слідчі ДБР вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням). У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років, з конфіскацією майна.


ТЕГИ: хабар, ДБР

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!