Посадовицю військкомату Львівщини затримали на хабарі

2803 0
Її підозрюють в одержанні хабара за сприяння в ухиленні від призову.
Фото: Офіс гепрокурора

Фото: Офіс гепрокурора

Посадовиці військомату на Львівщині повідомили про підозру за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора. 

Як йдеться у повідомленні, старша офіцерка за 1000 доларів США обіцяла жителю Львівського району поновити дані у тимчасовому посвідченні військовозобов’язаного. Такі дії унеможливлювали б отримання ним повістки про виклик до іншого ТЦК та подальший призов на військову службу. Правоохоронці викрили її під час отримання неправомірної вигоди.

Читайте також: Стало відомо, хто дав хабар адвокату коригувальника ударів по Яворівському полігону 

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ із рекомендаціями Ради національної безпеки і оборони України до Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного звільнити всіх обласних військкомів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!