Пошкоджені дахи і підтоплені вулиці. Наслідки негоди у Львові

1812 0
Через негоду і обрив лінії частково відсутнє електропостачання у селищі Рудне, а також на вул. Льяна та вул. Хвильового.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні, 5 липня, у Львові пройшла сильна злива, яка підтопили вулиці та пошкодила понад 20 дахів у житлових будинках. Також у місті тимчасово не курсував електротранспорт. Станом на 20:38 роботу громадського транспорту відновили. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«Зараз триває ліквідація наслідків. Комунальні служби працюють у посиленому режимі. Ми продовжуємо рух автобусів, трамваїв та тролейбусів до 23:00. Щоб усі, хто залишився на роботі, могли нормально дістатись додому. Перевізники, транспорт яких не повернеться на маршрути, завтра отримають штрафні санкції та можливе розірвання угоди. У місті пошкоджено понад 20 дахів у житлових будинках. Ведуться аварійні роботи», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

Додамо, що через сильну зливу на вул. Торф’яній колектор не впорався із надмірною кількістю води. Напір зірвав 3 бетонні плити вагою понад 6 тонн. Зараз ділянку огороджує аварійна служба. Також вже почали очищувати навколишню територію від намулу.

Зазначимо, що через негоду і обрив лінії частково відсутнє електропостачання у селищі Рудне, а також на вул. Льяній та вул. Хвильового. Аварійні бригади вже працють над оперативним відновленням.

 
Нагадаємо, що із кожною рясною зливою у Львові підтоплює десяток вулиць. Транспортну систему паралізує, інколи рятувальникам доводиться допомагати пішоходам чи водіям. У цей момент чиновники кажуть про «аномальні опади» і згадують про проблеми з каналізаційними мережами, які не справляються із тоннами води. Чому затополює львівські вулиці, читайте тут
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!