Пошкоджені дахи та повалені дерева. Наслідки негоди у Львові

4073 0
У Львові можлива часткова відсутність світла, адже пошкоджено лінії електропередач.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Сьогодні, 22 червня, у Львові пройшла сильна злива із грозою. Триває ліквідація наслідків негоди. Загалом буревій повалив близько 100 дерев та 10 дахів. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

«Провели комісію з надзвичайних ситуацій. Головне – жодна людина не постраждала. Роботу громадського транспорту відновлено повністю. Повалено близько 100 дерев.(Обстеження триває) Пошкоджено до 10 дахів», – йдеться в повідомленні.

Також на вул. Валовій провалився димохід шестиповерхового будинку та пошкодив дах. У Львові можлива часткова відсутність світла, адже пошкоджено лінії електропередач.

Нагадаємо, що через грозу та буревій у Львові не курсують трамваї №6 та №7.

Фото: ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!