Посольство США планує збудувати у Львові Аmerica Нouse

3179 0
Посольство США планує збудувати у Львові America House – центр культурного обміну, такий, як є у Києві.
Фото:unsplash.com (умовне)

Фото:unsplash.com (умовне)

Сполучені Штати Америки розглядають можливість відкриття на Львівщині Американського культурного центру. Про це йшлося під час зустрічі міського голови Львова із тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: На площі Ринок біля ратуші висадили алейний рожевоквітний каштан. Фото

Посольство США планує збудувати у Львові America House – центр культурного обміну, такий, як є у Києві. У мерії ж запропонували також розглянути можливість відкриття у Львові Генерального консульства Америки.

«В нас є дуже багато ідей. Ми запропонували, щоби була розглянута можливість відкриття у Львові Генерального консульства Америки. Домовились, що, можливо, почнемо з Американського дому. Можливо, деякі американські компанії відкриють свої офіси у Львові. Це теж дуже важливо для нас», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Додамо, у центрі Львова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін разом із мером міста Андрієм Садовим висадили рожевоквітний каштан. Дерево посадили на площі Ринок біля ратуші,на місці зрізаного мертвого каштана.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!