Київ

Посольство Японії в Україні переїхало в історичну будівлю початку 20 століття

753 0
Раніше посольство розташовувалося неподалік стадіону ім. Лобановського.

Посольство Японії в Україні переїхало на нову адресу. Відтепер посли розміщуватимуться за адресою вул. Велика Житомирська 34-Б. Про це повідомили представники посольства у Twitter.

Тепер, гуляючи Пейзажною алеєю, кияни та гості міста зможуть подивитися на історичну будівлю, в яку перемістилось посольство Японії.

 

Нагадаємо, київська студія Urban Design реконструювала історичну будівлю початку 20 століття на вулиці Великій Житомирській, 34-Б спеціально для посольства Японії в Україні. Будинок не має статусу пам’ятки архітектури, але перебуває в охоронній зоні історичної частини Києва.

Раніше японське посольство знаходилося на Музейному провулку, 4.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!