Постановку Львівської національної опери вперше транслюватимуть на увесь світ

1813 0
Трансляція відбудеться 20 серпня на сайті Opera Vision.
Фото: itinery.com.ua

Фото: itinery.com.ua

Сучасну українську постановку у виконанні Львівського театру опери та балету вперше представлять на платформі Opera Vision. Тут показують найновіші постановки провідних оперних театрів з 17-ти європейських країн, до яких доєднається й львівський. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Трансляція фолькопери-балету «Коли цвіте папороть» Євгена Станковича відбуватиметься у вільному доступі з українськими та англійськими субтитрами, починаючи з 19:00 20 серпня. Безкоштовна трансляція на сайті Opera Vision.

Постановку сучасної української опери львівський театр представить до 30-ї річниці Незалежності України. Тож відбудеться ще кілька приурочених до свята подій. 

Читайте також: Люди «Твого міста». Галина Крук про Львів, поезію та розмову з Богом

Зокрема, 23 серпня о 20:30 на площі перед Львівською оперою відбудеться концерт-дійство «Народження Незалежності». Захід пройде в унікальному форматі поєднання класичної музики, світлового та вогняного шоу, вуличного театру. Виконавцями музичної частини дійства стануть понад 200 осіб. Концерт транслюватимуть також онлайн. Вхід вільний (за наявності вхідних запрошень, які можна отримати у касі театру).

26 серпня о 19:00 год на сцені Львівської національної опери відбудеться концерт з нагоди відкриття фестивалю класичної музики LvivMozArt. Квитки на концерт-відкриття тут.

Читайте також: Стала відома програма фестивалю класичної музики LvivMozArt 2021

27 серпня відбудеться урочиста академія до 165-річчя Івана Франка. Вхід за запрошеннями, а квитки на оперу «Лис Микита» І. Франка (29 серпня, о 12:00 та 19:00) за посиланням.

Крім того, 11, 12, 16, 17 вересня проходитиме прем’єра опер «Сокіл» та «Алкід» Д. Бортнянського. Постановка опер Дмитра Бортнянського «Сокіл» та «Алкід» – унікальна оперна подія в Україні у 2021 році (до 270 річниці з дня народження композитора). Квитки на прем’єрні вистави опер «Алкід» та «Сокіл» Д. Бортнянського 11, 12, 16 та 17 вересня доступні тут.

Зазначимо, що з 12 серпня у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької стартує новий 122-ий сезон. З репертуаром театру на серпень можна ознайомитися за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!