Аварія автобуса у Польщі: дев'ятеро українців у важкому стані

2201 0
Загалом в автобусі було 57 українців, 5 із них унаслідок аварії загинули.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

24 пасажири рейсового автобуса «Познань-Херсон», що в ніч на 6 березня потрапив в аварію, уже вирушили в Україну, 26 наших громадян усе ще залишаються в лікарнях Польщі, про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

З його слів, усі госпіталізовані українці забезпечені необхідним лікуванням і цілодобовою консульською опікою.

Загалом в автобусі було 57 українців, 5 із них унаслідок аварії загинули.

Як повідомляє пресслужба ДСНС дев'ятеро пасажирів, перебувають у тяжкому стані.

Серед пасажирів рейсового автобуса Познань-Херсон, який потрапив в аварію неподалік Перемишля, була одна мешканка Львівської області. 

Нагадаємо, аварія з рейсовим автобусом з українською реєстрацією сталася в ніч на 6 березня поблизу міста Кашице. На місці аварії працювали майже 100 пожежників, 19 бригад медиків та поліцейські. Учора, речник служби швидкої допомоги в Перемишлі Марек Янковський повідомив, що вісім людей зазнали серйозних поранень — травми голови, хребта, кінцівок. Усі деталі події з’ясовують, за попередньою версією водій не впорався з керуванням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!