Постраждалих на Золочівщині внаслідок вибуху немає, пожежу вже загасили

5137 0
Через ракетний удар о 8:30 стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції «Красне».
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Пожежу внаслідок влучання ракети у тягову підстанцію залізничної станції на Золочівщині уже загасили. Постраждалих немає. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Через ракетний удар о 8:30 стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції «Красне». Станом на 10:36 було відомо, що одну ракету на території Львівщини знищили підрозділи зенітних ракетних військ Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України. Ракети летіли на захід України з південно-східного напрямку, російські окупанти випускали їх з літаків стратегічної авіації, ймовірно, Ту-95.

Читайте також: У двох населених пунктах Львівської області – пожежі, – Козицький 

Водночас, за його словами, інформація про вибухи у Яворівському районі, яку активно поширюють деякі телеграм-канали та медіа, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 25 квітня, росія завдала удару по кількох областях в Україні. У Вінницькій області пролунали вибухи, на Львівщині спрацювала протиповітряна оборона. Також вибухи пролунали у Рівненській області. Протягом години під обстріл потрапили п’ять залізничних станцій в центрі і на заході України

Відео ДСНС у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!