Потепління до +24. Якою буде погода на початку травня у Львові

3091 0
Травень розпочнеться із сонячної погоди.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У перші дні травня у Львові температура тепла може піднятися до 24°. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Зокрема, 1 травня вночі і вранці на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозок 0 – 2°. Вночі та вранці слабкий туман. Вдень хмарно з проясненнями. Вітер північний з переходом на південно-східний, 3 – 8 м/с. Температура вдень становитиме від 16 до 18° тепла. 2 травня без опадів. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1° – 6°, вдень коливатиметься від 19° до 24° тепла.

Читайте також: Скільки львів'яни відпочиватимуть у травні та чи будуть додаткові вихідні

3 травня вночі місцями, вдень по всій території невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі становитиме від 5 до 10° тепла, вдень +12° – +17°. 4 травня у Львові падатиме невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі +2 – +7, вдень 9° – 14° тепла. 5 травня вдень температура коливатиметься від 11 до 16° тепла. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!