Львів'ян закликають допомогти українським військовим. Перелік потреб

3833 0
Для армії потрібна амуніція, ліки, тепловізори, маскувальні сітки, одяг, взуття тощо.
Фото: armyinform.com.ua

Фото: armyinform.com.ua

«Львівський лицар» оголосив збір для українських військових. Потрібні тепловізори, нічники, радіостанції, біноклі, далекоміри, приціли. Охочих просять приносити все на вул. Коперника, 40а.

Також для потреб армії терміново необхідні великовантажівки. КРАЗ, КАМАЗ, ЗІЛ, УРАЛ у робочому стані. Їх візьмуть на облік, після нашої перемоги – повернуть. За детальнішою інформацією можна звертатися до полковника запасу та військового журналістка Олександра Поронюка за телефоном: 067 925 12 34.

Військовим, окрім цього, потрібні махрові рушники у кількості 100+ штук, гумові тапки у такій же кількості та вживані ноутбуки. Охочі допомогти можуть контактувати у Фейсбуку з Федором Юрочком або за телефоном: 097 481 25 21.

Читайте також: «Задовбала» війна? Чому інсталяція про «кіборгів» у парку культури викликає суперечки серед львів’ян

Організували штаб та оголосили збір основних речей для військових і в театр імені Марії Заньковецької, що на вул. Лесі Українки, 1 у Львові. За можливості просять все приносити в коробках.

Медикаменти: ібупрофен, парацетамол, знеболюючі, жарознижуючі, ліки від діареї, бинти, нурофен, пакети для крові, крапельниці, катетери, перевʼязувальні матеріали, еластичні бинти, спиртові серветки, марлі, марлеві салфетки, турнікети, гемостатики, гек 6% 400 мл, гелофузин 400 мл, новорапід, протафан, інсулінові сенсори, тест-смужки та голки, мелоксикам, ципрофлоксацин, новаліс, кейвер, гемостатичний бинт, назофарингіальна трубка, ларингеальна трубка, набір для конікотомії, декомпресійна голка, оклюзійна наліпка (торакальна грудна наліпка), термоковдра, ноші типу YUTA, шийний комір Ambu Perfit ACE, Пояс SAM Pelvic Sling II, бандаж Israeli Emergency Bandage 8"/12", додаткові медичні рюкзаки, додаткові ампульниці, набори для переливання крові, парацетамол, мелоксикам, ципрофлоксацин, транексамова кислота (в ампулах), знеболювальне в ампулах, катетери 18G та 20G, спиртові серветки, шприци 5,10 мл, рукавиці одноразові, інсулін, глюкоза, тактичні ножиці, пінцети, пластирі для ран, хлоргексидин, лідокаїн/кетанов, дексаметазон.

Амуніція в пріоритеті: термобілизна (велика), взуття 44+ розмір, великі теплі шкарпетки, теплий одяг великих розмірів, фліски, наколінники, рукавиці, шоломи, бронежилети, носилки, турнікети, квадрокоптери, аптечки, рації, тактичні штани. Біноклі, форма, рації GSM, підсумки, нічні візери, спальники, каремати.

Читайте також: «Ми готові!». Підполковник ЗСУ про волонтерство, армію і російську загрозу

Продукти: консерви, крупи, сух-пайки, сублімати, кава (заварна/розчинна), чай, енергетики, цукор, батончики (+їжа, яка не псується), вода, багато питної води.

Інше: павербенки, бинти, скотч, ліхтарики, спальники, ковдри, папір А4, свічки, ліхтарики, пусті мішки (для піску), ноші.

Також армія потребує маскувальних сіток, що забезпечують нашим військовим додатковий захист. Для цього потрібно знайти тканину або старий одяг зеленого/темно-зеленого/сірого кольорів. Перелік локацій, де можна долучитися, дивіться тут. Наразі всюди багато охочих, тому перед тим, як йти, просять телефонувати. Окрім цього, в цілях безпеки просять мати з собою документи.

Окрім цього, збір гуманітарної допомоги для українських військових проводять і в львівських храмах. Військові капелани потім передають зібране на передову та блокпости.

Нагадаємо, що зробити внесок можна й фінансовий. Зараз існує чимало благодійних фондів та громадських організацій, які збирають кошти на військо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!