Поїзд до Перемишля через Львів знову курсуватиме після довгої Covid-паузи

1057 0
З 18 березня 2020 року потяг скасували через поширення коронавірусу.
Фото: Поїзд Київ - Перемишль

Фото: Поїзд Київ - Перемишль

Укрзалізниця 10 жовтня відновлює міжнародне залізничне сполучення з Польщею. Це стало можливим завдяки домовленості української та польської сторони та співпраці польської залізничної адміністрації.

Квитки на поїзд, який відправиться за маршрутом Київ – Перемишль через Львів, будуть доступні з 1 жовтня. Придбати квиток можна:

  • на сайті booking.uz.gov.ua;
  • у касах вокзалів.

Поїзд «Інтерсіті+» курсуватиме складом із вагонів виробництва «Hyundai Rotem».

Зазначимо, що Укрзалізниця запустила новий міжнародний залізничний маршрут фірмового швидкісного поїзда «Інтерсіті+» № 705/706 Київ – Львів – Перемишль у грудні 2016 року. З 18 березня 2020 року потяг скасували через поширення коронавірусу. 

Нагадаємо, що Польща відкрила кордони для в’їзду українців, в тому числі з метою туризму. Детальніше про умови проїзду читайте за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!