Повені та розмиті дороги. У Карпатах вирує негода

12510 0
У найближчі дні на Львівщині прогнозують дощі та грози.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Карпатах вирує негода. Вулиці та магістральні дороги розмивають повені та не припиняються дощі.

Зокрема на Львівщині, кажуть у поліції, радять утриматись від поїздок у Сколівський район. Між населеними пунктами Великі Дідушичі – Зарічне, Баня Лисовецька – Лани Соколівські, ділянками доріг між селами Лани Соколівські – Малі Дідушичі та Подорожне – Зарічне, а також дорогою до села Зарічне через повінь тимчасово обмежили рух транспорту.

Рятувальники у Сколівському районі відкачують воду від будинків та розчищають дороги. Синоптики ж кажуть, що зливи в області триватимуть, а річки можуть вийти з берегів.

Повінь на Львівщині

На Івано-Франківщині в Яремчі та сусідньому Микуличині, дорогою до Буковеля, розмило трасу Н09 Львів – Мукачево. Про це повідомляють місцеві мешканці та МВС. 

У Івано-Франківській області через погіршення погодних умов оголосили другий – помаранчевий рівень небезпеки. У гірських річках піднімається рівень води до 2 метрів. Рятувальники дотепер усувають наслідки негоди та евакуйовують населення.

На Закарпатті повені фіксують у Рахівському районі, а мешканців Буковини закликали зібрати речі та підготуватися до евакуації через потопи.

Затоплення на Закарпатті

Потопи на Буковині


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!