Україна

Уночі окупанти атакували Україну «шахедами». Скільки вдалось збити

768 0
Також знищили керовану авіаційну ракету Х-59.
Ілюстративне фото із відкритих джерел

Ілюстративне фото із відкритих джерел

У ніч на 1 листопада окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах України. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Росіяни застосували ударні безпілотники типу «Shahed-136/131» та керовану авіаційну ракету Х-59. Район пуску Х-59 та частини безпілотників – курська область росії, решта ворожих ударних БпЛА атакували з південно-східного напрямку – приморсько-ахтарська рф.

Під час нічної атаки у більшості регіонів України було оголошено повітряну тривогу. Ударні БпЛА знищували за маршрутами слідування тактичною авіацією, зенітними ракетними підрозділами, а також мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України. Загалом збили 18 із 20 ударних дронів «Shahed-136/131». Також знищили керовану авіаційну ракету Х-59.

Нагадаємо, що 27 жовтня в зоні виконання бойових дій загинув військовослужбовець Сил спеціальних операцій ЗСУ Ярослав Гривач. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!