Позивний «Відьмак». Як семінарист з Львівщини знищує окупантів

4969 0
Бойовий медик, який закінчив богословську академію, вправно нищить окупантів.
Фото/ armyinform.com.ua

Фото/ armyinform.com.ua

Солдат одного з підрозділів ТрО Львівщини Олег зі Стрийщини з позивним «Відьмак» захищає Україну та знищує російських окупантів. Життєве кредо воїна один в один збігається з провідною місією головного героя циклу романів «Відьмак»  польського письменника Анджея Сапковського Геральта з Рівії: нищити монстрів та захищати людей від сил зла.

Однак, на відміну від всесвіту книжного персонажа, монстри в нашій реальності цілковито реальні. Вони носять мітки з латинською «Z» та російським триколором.

Як повідомляє АрміяInfo, Олег – бойовий медик підрозділу. І його побратими стверджують, що їхній «док» – справжній профі. Олегові батьки – військові. Сам хлопець до початку московського вторгнення думав про зовсім іншу кар’єру, оскільки закінчив богословську академію у Відні.

«Під час навчання я писав роботу по психології. Темою було подолання кризових станів та ПТСР у воїнів-учасників АТО/ООС. На війну у 2014 році я «не встиг», але тепер став до лав захисників і роблю те, що добре умію. Найголовніше, що я пізнав у війську – це відчуття справжнього товариства. Бойові побратими підтримають, допоможуть, прикриють вогнем. Це дуже цінне для мене відчуття», – каже бойовий медик.

Буквально перед війною на своєму правому передпліччі Олег зробив татуювання у вигляді українського орнаменту-вишиванки, що стало символічним оберегом. Переконаний, що те, що робить правиця – нищить ворогів чи рятує життя побратимів, робиться задля України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!