Працівника поліції на Львівщині звільнили зі служби за п'яне водіння

3326 0
30 вересня 2021 року він звільнений зі служби в поліції за дисциплінарний поступок.
Фото:facebook.compitbulllvivofficial

Фото:facebook.compitbulllvivofficial

Працівника поліції за п'яне водіння звільнили зі служби. Про це повідомили активісти громадської ініціативи Pitbull Lviv. 4 вересня на вулиці Студентській у Львові його затримали патрульні. Ним виявився працівник Шевченківського відділу поліції.

«30 вересня 2021 року він звільнений зі служби в поліції за дисциплінарний поступок», – йдеться в листі-відповіді для Pitbull Lviv, де начальник Головного управління нацполіції у Львівський області Олександр Шляховський вказує на це.

Читайте також: Відповідальності не уникнути. Усе про нові штрафи для водіїв

Нагадаємо, що на початку вересня 2021 року у головному управлінні Нацполіції Львівщини розпочали службове розслідування щодо працівника, якого патрульні затримали за кермом у нетверезому стані. Патрульні затримали та оформили за ст. 130 п'яного за кермом працівника Шевченківського відділу поліції. Водій надув 0,45% в кабінеті огляду на Кульпарківський.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!