Працівників ТЦК, які насильно заштовхали в бус цивільного, покарають у Львові

2283 0
Посадових осіб обіцяють притягнути до відповідальності.

Львівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки планують притягнути до відповідальності працівників, які заштовхали у бус цивільного. Про це повідомили в службі звʼязків із громадськістю ТЦК і СП.

«Стосовно вчорашнього випадку, де мережею інтернет поширювалась інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК. По даному факту проведено службову перевірку за фактом визначені посадові особи, які будуть притягненні до відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 10 листопада у соцмережах поширюють відео, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують в авто людину у цивільному. Інцидент, імовірно, відбувся напередодні на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

Додамо, чоловіка намагались захистити жінки, коментуючи кадри, одна із них назвала дії військових «викраденням людини» та правопорушенням.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!