Працівників управління ЛМР, де викрили чиновника на хабарі, перевірять на профпридатність

1060 0
Вони мають пройти перевірку на придатність до роботи в органах місцевого самоврядування.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

У Львові розпочали кадровий аудит управління охорони історичного середовища. Таке рішення міський голова Львова озвучив сьогодні, 20 березня, під час апаратної наради. 

«Всі мають пройти перевірку на придатність до роботи в органах місцевого самоврядування. Якщо люди не відповідають займаним посадам, то їх слід замінити. Бо речі, що відбулися напередодні, – це ганьба для команди міської ради», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як пояснила керівниця управління персоналом Лілія Савич, працівники її підрозділу проведуть перевірку кадрових процесів. Також йдеться про співбесіди з кожним із працівників управління охорони історичного середовища, до яких долучатимуть фахівців сектору доброчесності.

Читайте також: СБУ повідомила деталі викритого на хабарі чиновника Львівської міськради

«Зважаючи на ситуацію, що вже є другий підтверджений відповідними органами випадок корупції, ми змушені провести перевірку рівня компентенцій усіх працівників та працівниць управління охорони історичного середовища. Залежно від результатів, які ми отримаємо, будемо застосовувати відповідні санкції», – пояснила Лілія Савич.

Водночас вона зауважила, що та частина команди управління охорони історичного середовища, яка є професійна і яка не може бути звинувачена в неетичних діях, продовжуватиме виконувати свої посадові обов’язки. 

Нагадаємо, що 19 березня у Львові затримали посадовця ЛМР, якого підозрюють у отриманні хабара.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!