На Львівщини повістки призовникам вручатимуть на кордоні

6077 0
Експеримент планують проводити у пункті пропуску «Шегині».
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Найближчим часом представники Львівського обласного військкомату почнуть чергувати перед пунктом пропуску «Шегині», щоб виявляти призовників. Про це повідомив начальник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник під час прес-конференції у вівторок, 25-го квітня, пише zaxid.net.

«Працівники військкоматів звернулися до нас з проханням виставити своїх працівників перед пунктами пропусків для того, щоб вручати повістки на строкову службу у Збройних силах і Нацгвардії», – сказав Сергій Мельник.

Читайте також: З якими проблемами найчастіше стикаються підприємці Львівщини. Результати опитування 

За його словами, експеримент хотіли започаткувати на пункті пропуску «Рава-Руська». Однак через брак кадрів  було вирішено запровадити такий експеримент у пункті пропуску «Шегині». Коли саме слід очікувати старту цієї ініціативи – наразі невідомо.

Нагадаємо, цього року до лав Збройних сил України призвуть офіцерів запасу, котрі  закінчили військові кафедри вишів, але не проходили військової служби.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!