Правоохоронці продовжують пошуки львівського лікаря Ігоря Гайдука. Доповнено

17676 0
Усіх, кому що-небудь відомо про місце перебування чоловіка, просять зателефонувати за номерами: 0 800 310 911 або 102.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Правоохоронці продовжують пошуки відомого львівського лікаря-педіатра Ігоря Гайдука. Про його зникнення стало відомо у пʼятницю, 24 березня. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області в коментарі Tvoemisto.tv.

«До нас надійшло повідомлення від родичів, зараз правоохоронці вживають всіх заходів для встановлення місця перебування. Наразі його не розшукали…», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ДТП поблизу Львова загинув лікар

Додамо, що Ігорю Гайдуку 69 років. У нього худорлява тілобудова та чорне з сивиною волосся. Коли його бачили востаннє, то він був одягнений у фіолетову подовжену куртку, сині джинси або вельветові бежеві штани. Впізнати його можна також за шрамами на колінах, внаслідок операції. Усіх, кому що-небудь відомо про місце перебування чоловіка, просять зателефонувати за номерами: 0 800 310 911 або 102.

Доповнено. Як повідомили рідні Ігоря Гайдука, востаннє його бачили у селі Бордуляки (Золочівський район, неподалік смт Лопатина) близько 16:00 24 березня 2023 року. Документів та телефонів з собою він не мав. Так, родина звертається до всіх небайдужих та закликає долучитися до розшуків, а тому, хто знайде Ігоря Гайдука, обіцяють нагороду у 100 тисяч гривень.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!