Київ

Правоохоронці прийшли з обшуками у КП «Київавтошляхміст»

569 0
Обшуки проводять у справі за підозрою у привласненні бюджетних коштів, в умовах воєнного стану
Південний міст

Південний міст

Правоохоронці провели обшуки в офісах КП «Київавтошляхміст» та підрядних організацій, залучених до ремонту Південного мосту. Про це повідомляє прокуратура Києва.

Прокурори Дарницької окружної прокуратури міста Києва спільно працівниками Нацполіції провели обшуки в приміщеннях КП «Київавтошляхміст» та підрядних організаціях, залучених до виконання аварійних робіт та ремонту Південного мосту. Обшуки проводять у справі за підозрою у привласненні бюджетних коштів, в умовах воєнного стану.

За результатами проведених обшуків правоохоронці вилучили документацію щодо виконання робіт на об’єкті. На теперішній час триває її дослідження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, 13 грудня поліція Києва провела обшуки в КП «Київський метрополітен», ПрАТ "Метробуд" і структурних підрозділах КМДА.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!