Правоохоронця на Львівщині спіймали на хабарі розміром в тисячу доларів

2249 0
Неправомірну вигоду чоловік отримав від місцевого мешканця.
Фото: ДБР

Фото: ДБР

На Львівщині затримали керівника правоохоронного органу при отриманні хабара. Він одержав від місцевого мешканця 1 тис. доларів США, за які пообіцяв посприяти в закритті кримінального провадження та зняття арешту з гусеничного трактора.

Джерело: ДБР

«Громадянин кілька років тому придбав у приватної особи гусеничний трактор, однак не оформив на транспорт документів та не зняв з обліку. До того ж продавець не погодив продаж трактора зі своїми родичем-співвласником, який згодом заявив до поліції про крадіжку трактора», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Львівщині затримали чоловіка, який за 5 500 євро допомагав ухилянтам виїхати за кордон

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отримання неправомірної вигоди. Трактор вилучили та арештували. 

Нагадаємо, що начальниця одного з відділів Головного управління  ДПСУ у Львівській області Наталія Чичкевич отримала неправомірну вигоду у розмірі 197 тис. грн за вплив на прийняття рішення заступником голови комісії Головного управління ДПС у Львівській області з питань зупинення реєстрації податкової накладної.

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!