Представниця Львівщини стала чемпіонкою України з вільної боротьби

555 0
У фіналі Олександра здобула перемогу над суперницею з Житомирщини.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

Олександра Хоменець, мешканка Дрогобича Львівської області, стала чемпіонкою України з вільної боротьби серед юніорів U-20. Про це повідомила Дрогобицька міська рада.

На шляху до фіналу Олександра перемогла суперниць: Філіпович А. з Івано-Франківської області – на туше (чиста перемога), Драганову Н. з Одеської області – з рахунком 12:2. У фіналі Олександра здобула перемогу над суперницею Головенко А. з Житомирської області – на туше (чиста перемога).

29-30 березня 2023 року у місті Коростень Житомирської області відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів U-20. Цей чемпіонат України був відбірковим етапом на участь у чемпіонаті Європи, який проходитиме у Іспанії та на участь у чемпіонаті світу, що матиме місце в Польщі.

Читайте також: Львівська борчиня перемогла на рейтинговому турнірі в Єгипті

Олександра Хоменець – вихованка Дрогобицького осередку СДЮСШОР «Спартаківець» та ДМО ФСТ «Спартак».

Нагадаємо, що у 2022 році одразу дві борчині зі Львівщини – 19-річна Манола Скобельська та 18-річна Олександра Хоменець – стали чемпіонками Європи з вільної боротьби серед юніорів. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!