Представниця Львівщини стала чемпіонкою України зі спортивної боротьби

1001 0
Чемпіонкою України стала Олександра Хоменець.
Фото: Асоціація спортивної боротьби

Фото: Асоціація спортивної боротьби

У Львові 10 12 травня відбувся чемпіонат України з видів спортивної боротьби. У ваговій категорії до 57 кг. серед жінок чемпіонкою України стала студентка ІІІ курсу Львівського коледжу спорту Олександра Хоменець. Про це повідомили в Львівському фаховому коледжі спорту.

У фіналі Олександра перемогла випускницю коледжу Тетяну Борисенко. Другокурсниця Марія Орлевич виборола срібну медаль у вазі до 76кг. Чемпіонством Марія поступилася недавній випускниці коледжу вже достатньо титулованій Анастасії Алпеєвій.

Читайте також: Двоє львів'ян стали чемпіонами України з вільної боротьби

Бронзовими медалістками чемпіонату стали одинадцятикласниці Діана Рисьова (до 50кг), Уляна Бура (68кг), студентка І курсу Марія Неміш (55кг), другокурсниця Інна Бугай (72кг), третьокурсниця Манола Скобельська (68кг).

Нагадаємо, що у Львові відбулися фінальні поєдинки чемпіонату України з вільної боротьби та Кубку України з греко-римської боротьби на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту. Кваліфікуватись до фіналу чемпіонату України вдалось одразу трьом вихованцям, двом з них вдалось вибороти золото.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!