Президент нагородив відзнакою «Золоте серце» львівських волонтерів

1770 0
Відповідний указ оприлюднили сьогодні, 9 грудня.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 9 грудня, Президент України Володимир Зеленський видав указ про нагородження волонтерів відзнакою «Золоте серце». До списку нагороджених увійшли п’ятеро волонтерів зі Львівщини.

Джерело: офіційний сайт Президента України

Волонтерів нагородили «за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та подолання її наслідків».

Відзнаку «Золоте серце» отримали:

  • Греділь Уляна Дмитрівна – волонтерка, заступниця голови громадської організації «Апостольська Чота», Львівська область;
  • Гринкевича Роман Ігорович – волонтер, директор благодійної організації «Благодійний фонд «Hope UA», Львів;
  • Мачинський Остап Романович – волонтер, керівник волонтерського центру «Український католицький університет», Львів;
  • Урда-Бригар Христина Романівна  – волонтерка громадської організації «Союз жінок», Львів.
  • Літинський Святослав Володимирович  – волонтер, засновник громадської організації «Незалежні», Львів.

Нагадаємо, що із нагородженим відзнакою «Золоте серце» Святославом Літинським Tvoemisto.tv провело інтерв’ю, в якому обговорили ситуацію з волонтерськими справами і звинуваченнями волонтерів, що конкретно змінилося або змінюється в законодавстві, аби не допускати таких випадків, і з якими труднощами стикаються волонтери та як ці справи вплинули на їхню роботу й довіру до них. Деталі розмови читайте за посиланням.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!