Президент не прийняв відставку Олексія Гончарука

2202 0
Натомість президент попросив звільнити міністрів, які не показали реальних результатів роботи.
Фото: Вчасно

Фото: Вчасно

Президент Володимир Зеленський не прийняв відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомили у Офісі президента.

Читайте також: Садовий змінив свою думку щодо виборів міського голови Львова

Володимир Зеленський та Олексій Гончарук зустрілися у кабінеті президента, де той заявив, що дає уряду ще один шанс і доручив вирішити низку проблем, серед яких – нова концепція зарплат топ-чиновникам міністерств та держкомпаній, не зважаючи на їх досвід. 

«Зараз не той час, щоб розхитувати державу економічно й політично», – наголосив Президент під час розмови.

Крім цього, президент наказав звільнити міністрів, які не досягли реальних результатів та налагодити діалог із парламентом. Найбільш проблемними Володимир Зеленський назвав Мінекономіки, Мінкульту та міністерства ветеранів.

«Ви отримали великий кредит довіри від наших громадян і мені здається ви за нього ще не розрахувалися. У вас достатньо енергії це зробити», – звернувся до прем’єра президент.

Читайте також: Профільний комітет погодив призначення львів’янина Дениса Шмигаля міністром розвитку громад

Нагадаємо, сьогодні вранці чинний прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про звільнення. Її мав розглянути Верховна Рада та президент. Відставка прем’єра означала б відставку всього уряду. Олексій Гончарук очолює Кабмін із 29 серпня.

Додамо, що днями у мережу виклали розмову начебто Олексія Гончарука з посадовцями Кабміну та Офісу президента, де він неоднозначно висловився про чинного президента. Голоси на аудіо обговорювали, як пояснити Володимиру Зеленському фінансово-економічні питання, а голос, схожий на голос прем’єра зазначив, що президент не розуміється у фінансових питаннях.

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!